Finshyttan i Karlskogas logga

Legoleverantör sedan 1997

Plåtbearbetning

Vi har bred kompetens för tunnplåtsbearbetning

Vi på Finshyttan Karlskoga AB är specialiserade på plåtbearbetning och är stolta över vår moderna verkstad, där vi kombinerar avancerad utrustning med hög kompetens. Vår mångsidiga anläggning gör oss till en pålitlig partner för att möta dina plåtbearbetningsbehov. 

working with sheet metal on cnc hydraulic press br 2022 10 04 22 57 25 utc

Klippning 

Klippning är en viktig process i vår tillverkning, vi använder avancerad utrustning för att klippa plåten i exakta former och storlekar. Vår högprecisionsteknik garanterar renhet och kvalitet i varje snitt, vilket säkerställer att materialet är redo för vidare bearbetning och montering i olika industriella tillämpningar. 

 

 

Kapning 

Kapning är en nödvändig plåtbearbetningsprocess där vi skär plåten till önskad längd och kvalitet. Vår specialiserade utrustning och expertis säkerställer noggrannhet och jämnhet i snittet, vilket resulterar i material som är klart för att användas i olika konstruktioner och tillverkningsprojekt med hög precision och kvalitet. 

Excenterpressning 

Genom att använda excenterpressar kan vi skapa komplexa detaljer och komponenter i olika storlekar och former, vilket gör det till en avgörande teknik för tillverkning av högkvalitativa produkter inom olika branscher. 

 

 

Hydraulpressning 

Hydraulpressning är en metod för att forma plåt med användning av hydraulisk kraft. Denna process möjliggör tillverkning av komplexa former och detaljer med hög kvalitet och noggrannhet. Genom att använda hydraulpressar kan vi effektivt bearbeta material och skapa komponenter som uppfyller höga branschstandarder. 

working with sheet metal on cnc hydraulic press br 2023 01 05 00 13 39 utc
image of worker bends a metal plate using industri 2023 02 11 00 48 16 utc

Kantbockning 

Vår expertis inom kantbockning, tillsammans med specialiserad utrustning, möjliggör noggranna och precisa resultat, vilket gör det idealiskt för att skapa skräddarsydda plåtdetaljer med önskad form och vinkel. 

 

 

Rörbockning 

Vår expertis inom rörbockning och specialiserad utrustning gör det möjligt att producera precist formade rörkomponenter som används inom olika industrier och tillämpningar med hög kvalitet och precision. 

Svetsning 

Vi utför både Mig- och Tig-svetsning med certifierade svetsare för att säkerställa pålitliga och hållbara sammanfogningar som uppfyller höga kvalitetsstandarder. 

Montering 

Montering är den slutliga stegen i vår tillverkningsprocess, där vi sammanställer komponenter och delar enligt dina specifikationer och behov. Vår noggranna och professionella monteringsprocess säkerställer att produkten är komplett, fungerar korrekt och uppfyller högsta kvalitetsstandarder, redo att användas i olika industriella applikationer. 

man worker welding metal with welding machine in a 2022 11 24 20 41 08 utc

Slutstation pulverlackering 

Vår pulverlackeringstjänst är en viktig del av vårt utbud för att förse er med högkvalitativa och skyddande ytbehandlingar för era plåtkomponenter. Genom att använda avancerad utrustning och premium pulverlackmaterial kan vi applicera ett tunt och jämnt lager av färg som ger utmärkt korrosionsskydd och estetisk finish. Vårt erfarna team säkerställer att varje yta är noggrant förbehandlad och lackerad med precision. Oavsett om det handlar om små eller stora projekt kan ni förlita er på vår pulverlackering för att förbättra hållbarheten och estetiken hos era produkter. 

En inblock i vår verkstad

Stansautomat och bockmaskin

stans bock

Montering av bearbetad plåt

montering

Behöver du tunnplåt bearbetad eller behandlad?

Vi är stolta över att vara er pålitliga legoleverantör för tunnplåtsbearbetning och plåtbearbetning. Vår moderna verkstad och kompetenta team möjliggör snabb och exakt tillverkning av plåtkomponenter enligt era behov och specifikationer. Oavsett projektets omfattning kan ni lita på oss för högkvalitativa lösningar och punktlig leverans. Vi är dedikerade till att stödja er framgång genom vår expertis inom plåtbearbetning och tillverkning.