Legoleverantör sedan 1997

Så väljer du rätt bearbetningstjänst 

När du ska välja en bearbetningstjänst för ditt projekt är det viktigt att överväga flera faktorer för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Här är några aspekter att tänka på och hur Finshyttan kan uppfylla dessa krav: 

Våra tjänster 

Vi på Finshyttan erbjuder en mängd olika bearbetningstjänster, inklusive plåtbearbetning, svetsning, rörbockning och montering. Vi har särskild expertis inom kantbockning, excenterpressning och stansning vilket gör oss kapabla att hantera både enkla och komplexa projekt. Vårt tjänsteutbud är utformat för att möta behoven hos olika industrier med varierande krav. 

bunch of different kinds of connecting plates stac 2023 11 27 05 05 35 utc 1
Så väljer du rätt bearbetningstjänst  6
metal products are bent on a sheet bending machine 2023 11 27 05 17 44 utc 1
Så väljer du rätt bearbetningstjänst  7

Avancerad teknologi 

Vi använder modern teknik och utrustning för att säkerställa hög precision och effektivitet i produktionen. Vår maskinpark inkluderar kantbocknings- och hydraulpressmaskiner som möjliggör noggrann bearbetning och formning av material till exakta specifikationer. Detta gör det möjligt för oss att tillverka komponenter med hög kvalitet och precision. 

Erfarenhet och expertis 

Med över två decennier i branschen har vi byggt upp en kunskap och erfarenhet inom bearbetningstjänster. Vår personal är välutbildad och certifierad. Särskilt inom svetsning vilket garanterar pålitliga och hållbara resultat. Denna erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för kunder som behöver högkvalitativa bearbetade komponenter. 

welding 2023 11 27 05 16 19 utc 1
Så väljer du rätt bearbetningstjänst  8
powder coating process of metal products 2023 11 27 05 35 51 utc 1
Så väljer du rätt bearbetningstjänst  9

Strikta kvalitetskontroller 

Vi implementerar kvalitetskontrollprocesser för att säkerställa att varje producerad del uppfyller de högsta standarderna. Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas noggrant för att säkerställa att slutresultatet möter kundernas specifikationer och krav. 

Flexibilitet och anpassningsbarhet 

Varje projekt har sina unika utmaningar och krav. Vi är kända för vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter kundens specifika behov. Detta inkluderar allt från specialanpassade lösningar inom plåtbearbetning och svetsning till kompletta monterings- och ytbehandlingstjänster som pulverlackering. Våra helhetslösningar gör oss till en idealisk partner för komplexa och tidskritiska projekt. 

experienced woman mechanic painting car at convent 2023 11 27 04 59 40 utc 1
Så väljer du rätt bearbetningstjänst  10

Kontakta oss 

Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för dina bearbetningsbehov, tveka inte att kontakta oss på Finshyttan KGA Mekaniska AB. Vi står redo att diskutera hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt, från idé till färdig produkt. Med vårt omfattande tjänsteutbud, avancerade teknologi och dedikerade personal kan vi säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt. Kontakta oss idag för att få en offert eller för att få svar på dina frågor. 

Behöver du tunnplåt bearbetad eller behandlad?

Låt oss på ett enkelt sätt lösa dina behov!